Version 1.0.x

Version 1.0.1

Versionen släpptes: 2015-10-16

Försäljning

✔ Egna texter på försäljningsknappar
Det går nu att lägga till en alternativ visningstext på produkter som visas på knapparna i kassan och i varukorgen istället för produktens namn. Detta kan med fördel användas för att korta ner långa namn så att de får plats på en mindre knapp. Anges på egenskapen "Visningsnamn" i produktregistret.

✔Automatiskt dagsavslut vid skapande av Z-dagrapport
Vid skapande av Z-dagrapport utförs automatiskt ett dagsavslut för eventuell betalterminal som finns ansluten till kassan. Detta görs för att underlätta avstämningen av betalkortsköp på Z-dagrapporten mot insättningarna från inlösaren.

Version 1.0.0

Versionen släpptes: 2015-10-16

Första versionen av Rebnis.

Nyckelfunktioner
Godkänd kassa enligt kassalagen med bland annat:

• Designa din egen försäljningslayout
  • Spara försäljning på nota
  • Rabatthantering
  • Kvittofunktioner för kopia, retur, retur och skapa ny, byt betalsätt
  • Journal som visar alla händelser i systemet

Integrerade betalkort via Babs och Verifone

Kundkort med magnetkort eller RFID

• Prislistehantering för olika kundkortsgrupper

SIE-export för bokföringen

Enhetshantering för produkter

• Kvantitet/styck
  • Volym
  • Vikt

Kontoplan