Star TSP1000 garderobsskrivare

Konfiguration

1. Börja med att ändra alla dipswitchar till ON utom nummer fem. Dipswitchar finns på undersidan av skrivaren.
  2. Installera skrivaren som en Star TSP1000 (drivrutiner finns inlagda i vista som standard)
  3. Installera sedan Star-TSP700_800Setup-1.8.4.zip
  4. I ”Star TSP700/800”-programmet, välj Communication.
  5. Rutan nedan kommer dyka upp, Välj Windows Spooler och sedan den nyinstallerade skrivaren.
  6. Gå sedan till Tickets och ställ sedan om Start Position Detect till On.
  7. Gå nu tillbaka till Main och tryck på Use Settings för att spara de nya inställningarna i skrivaren.
  8. Stäng av skrivaren och håll in Feed i samband med uppstart så kommer skrivarens konfiguration. "Black Mark Detect”-raden ska vara satt till Valid.