Sök kvitto

Tidigare utslagna kvitton kan sökas upp i Kvittofliken i kassan.

Sökparametrar:

• Kassa kan väljas "Endast aktuell kassa", "Alla kassor" eller "Aktiva kassor" följt av ett kassanummer.
  • Använd knappen "Filter" för att välja fler filtreringsmöjligheter:
    • Kvittonummer ger möjlighet att söka efter ett specifikt kvitto.
    • Tidsperiod ger möjlighet att söka mellan önskade klockslag.
    • Betalsätt söker kvitton med önskat betalsätt, för betalkortsbetalningar går det även att söka på:
      • Sista siffrorna i kortnummer.
      • Referensnummer.
      • Köp som gjorts offline eller online.
      • Signaturköp.
      • Köp med "växel åter".
    • Användare ger möjlighet att välja användare/servitör som slagit ut kvittot.
    • Belopp ger möjlighet att ange ett intervall med kvittobelopp.
  • Klicka på "Sök" för att hitta de kvitton som matchar inställda filter.

Visa önskat kvitto på skärmen genom att klicka på det i listan.