SNBC BTP-R880 II

USB

Drivrutiner för USB finns här: X:\Drivrutiner\Skrivare\SNBC BTP-R880
Kör igenom Setup.exe, inget speciellt att anmärka på.
Den lägger upp en egen sorts port och lägger även upp en skrivare automagiskt.
Dela ut den så skall det bara vara att köra.
Den installerar en egen drivrutin men det går bra att köra även om man ändrar till "Generic / Text only".

Nätverk

Koppla in den på nätverket och stäng sedan av den, håll in FEED-knappen och slå på den igen.
Den skriver ut en liten remsa, pausar tills den får IP och skriver sedan ut nätverksuppgifterna.

Serieport

Inget speciellt att anmärka på förutom att det går hiskeligt långsamt.

Generellt

Kvittobredd: 42