SNBC BTP-M300

Installation

Man måste köra PrinterUtility och ändra om IP-adress genom denna programvara.

• Kör Utility.exe och gå in på NetWinConfig
  • Byt språk då blir det lättare.
  • Search printers
  • Ta den skrivare som dyker upp med korrekt IP (efter vad man fått ut på slippen med feed + powerknappen)
  • Gå på IP Parameter Setting.
  • Ställ om IP till det som den ska ha.
  • Tryck ok.
  • Kör Reboot device.
  • Installera drivrutinen för skrivaren, som ligger på X:\Drivrutiner\Skrivare\SNBC BTP-M300
  • Ta bort den gamla skrivarkön.
  • Kör "Setup_BTP-M300_V1.03 - Win10 Compatible"
  • Kör advanced setup och ställa om ports: till "NET:" och skriva in IPt den har.
  • Ställ om delningsnamnet till ex "bong2" eller vad den nu ska heta.
  • Ställ in allting i systemet och gör en testuskrift.