Notaöverföring - Jupiter

Notaöverföring Jupiter

Försäljning kan sättas upp på rumsnotor i Jupiter för senare betalning i samband med utcheckning.

• Välj ett betalsätt av typen notaöverföring.
  • Knappa in bokningsnummer eller del av rumsnummer.
    • Dubbelklicka i textrutan för att få upp en större dialog med fullständigt tangentbord för att kunna knappa in bokstäver om rummet har ett namn snarare än ett nummer.
  • Klicka, under "Sök nota", på "via bokningsnummer" eller "via rumsnummer".
  • Det går även att klicka på "Alla incheckade" direkt, om man inte vill skriva in något nummer/namn.
  • Välj önskad nota i listan "Tillgängliga notor".
    • Listan kan sorteras på namn, bokningsnummer och rumsnummer genom att klicka på respektive kolumn.
  • Tryck Ok för att föra över notan till Jupiter.
  • En följesedel skrivs ut som gästen får skriva under för att godkänna debitering.

Dricks

Om en kund vill ge dricks går det att knappa in ett högre belopp som ska föras över, växel åter visas som ska tas ut från kontantkassan.