Licensfrågor

Vanliga frågor och svar gällande programlicensen

Vad gör licensnyckeln?

Licensen  styr vilka moduler och funktioner som går att köra. Om licens  saknas  för en modul eller funktion kan den vara dold eller så visas ett felmeddelande att licens saknas.

Kan jag köpa till flera funktioner?

Ja, moduler och funktionalitet går att köpa till när som helst genom att kontakta Rebnis.

Hur uppdateras licensen?

Licensen  uppdateras automatiskt varje dag när den första användaren loggar in i  systemet.
Licensen kan även uppdateras manuellt via Om-rutan.

Vad har jag för licensnyckel?

Du får din licensnyckel när ditt avtal aktiveras.

Hur länge gäller min licens?

Gå in på licens under applikationsmenyn, där visas vilket datum licensen går ut.

Kan jag aktivera/uppdatera licensen offline?

Om Internetanslutning saknas kan ni begära att få en licensfil på USB-minne.
Ange licenskoden, välj "Via fil" och ange den licensfil som erhållits.