Allmänt om försäljningsmodulen

Försäljningsmodulen används för att genomföra försäljningar och den är anpassad för att användas på en touchskärm. Till vänster visas varukorgen och under den en sifferpanel, till höger visas försäljningsvyn.

Sifferpanelen

Sifferpanelen används till flera olika saker i kassan, t.ex. för att ange antal produkter, summa för betalning, notanummer med mera.
Den kan även användas som miniräknare genom att mata in önskad uträkning följt av =

Försäljningsvyn

Försäljningsvyn visar de produkter och betalsätt som finns upplagda. Om en menystruktur är byggd går det via de knapparna att navigera runt bland olika produktgrupper eller sidor med produkter.

Allmäna funktioner

Öppna kassalåda

• Klicka på knappen "Öppna kassalåda" så öppnas kassalådan om den är ansluten till kvittoskrivaren.

Produktinformation

• Tryck och håll in en försäljningsknapp så visas en ruta med produktinformation.